Selecteer een pagina

Transformatie

 

Wij transformeren wensen tot realiteit

Overal waar de locatie een nieuwe bestemming krijgt, demonstreren wij onze toegevoegde waarde op het gebied van planning en uitvoering. Zo verbouwen wij schoolgebouwen tot (klus)woningen, monumentale kantoren tot zeer hoogwaardige appartementen, verzorgingstehuizen tot studentenhuisvesting en verouderde bedrijfspanden tot moderne showrooms.

De ene keer maken we het casco weer als nieuw, conform de huidige duurzame standaarden, de andere keer leveren we het project turn-key op, inclusief vloerafwerking, schilderwerk en de inbouw van keuken(s) en sanitair. Daarbij kunnen wij desgewenst zorgen voor alle benodigde vergunningen en de coördinatie met installateurs en leveranciers.

Wij fixen het snel, efficiënt en veilig

 

▪ Eigen materieeldienst

FixPlan heeft een eigen materieeldienst. Dat maakt ons minder afhankelijk van leveranciers waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen.

▪ 24/7 Beveiliging

Wij zorgen er bij ieder project voor dat het object 24/7 beveiligd wordt. Dat kan zijn in de vorm van hekwerken, cameraobservatie en/of surveillance.

▪ Veilige werkomgeving

FixPlan beschikt over een VCA** certificering, de officiële erkenning dat wij als hoofdaannemer zorgdragen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Referenties

Transformatie naar luxeappartementen, Rotterdam

FixPlan creëerde 7 stadsappartementen in een voormalig kantoorgebouw >

Transformatie naar Porsche Centrum, Rotterdam

FixPlan realiseerde een spectaculaire showroom, pal aan de A20 >

 

Transformatie naar City Hub, Rotterdam

FixPlan bouwde vier gekoppelde panden om tot een nieuw hotelconcept >