Selecteer een pagina

Onderhoud

Goede samenwerking vraagt om onderhoud

FixPlan is gespecialiseerd in het onderhoud, de reparatie en mutatie van woningen en gebouwen. Daaronder valt bijvoorbeeld: periodiek schilderwerk, het (seriematig) vervangen van keukens, badkamers en toiletten en het isoleren van gevels en daken. Onze onderhouds- en renovatiespecialisten dragen zorgen voor de procesbegeleiding en de technische uitvoering.

Voor ieder project stellen wij een zogenaamd Meerjarig Onderhoudsplan op. Dat wil zeggen dat we samen met de opdrachtgever de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, comfort, onderhoudslasten en levensduur bepalen, en daar vervolgens naar handelen. Dit geeft niet alleen inzicht in de kosten, het geeft ook concrete ijkpunten voor resultaat.

Wij fixen het snel, efficiënt en veilig

 

▪ 24-uurs storingsdienst

Onze storingsdienst staat dag en nacht klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Ook in geval van brand- of stormschade.

▪ Track-and-trace systeem

FixPlan beschikt over een track-and-trace syteem dat aangeeft welke vakman het dichtstbij is zodat we u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.

▪ Brandbeveiliging

Wij inventariseren, adviseren, implementeren en controleren het beste plan voor de brandbeveiliging van woningen en gebouwen.

Referenties

Onderhoud van Ramada-hotel, Scheveningen

FixPlan verzorgt het onderhoud, inclusief de spoedreparaties >

Onderhoud van expertisecentrum Mariahoeve, Den Haag

FixPlan deed de verbouwing en doet het meerjarig onderhoud >

Onderhoud van 3 woonblokken 110-Morgen, Rotterdam

FixPlan deed de afwerking, regelde opvang en doet het onderhoud >