Selecteer een pagina

Nieuws

 

8 mei 2023

Update transformatorstation Gerbrandyweg

De oplevering van het transformatorstation Gerbrandyweg komt in zicht! Dankzij een goede samenwerking met Stedin, de opdrachtgever, en met alle andere leveranciers zoals Transiënt BV (bliksem en aarding), Verkerk Installatiebedrijf, Cazant Betonbouw, Brukoo Dakbeheer en JAZO en Looijers (beide kozijnen), werken wij gestaag en geheel volgens planning naar een prachtig eindresultaat toe.

17 april 2023

Uitbreiding wagenpark FixPlan.

Het rolt lekker door bij FixPlan. Begin deze maand breidden we ons wagenpark uit met maar liefst 3 nieuwe bedrijfswagens, afgeleverd door Ed Mouton van Zeeuw & Zeeuw Renault uit Delfgauw. Voorzien van ons nieuwe logo en ingericht voor de vraag van vandaag, zijn we ook wat ons wagenpark betreft helemaal klaar voor de toekomst.

27 maart 2023

Appartementen Mariënpoelstraat Leiden

De handtekeningen zijn gezet! Dennis Noppen en ing. Arie van der Kuil hebben namens FixPlan de aannemingsovereenkomst mogen tekenen voor de realisatie van 51 appartementen aan de Mariënpoelstraat in Leiden. Een prachtig project dat huisvesting gaat bieden aan promovendi en postdocs van de Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum.

24 februari 2023

Nieuwbouw Wondersteboven

En we gaan weer iets nieuws bouwen! In de stadswijk Bezuidenhout in Den Haag mogen wij in opdracht van SCOH de nieuwbouw verzorgen van ‘Wondersteboven’, een tweelaagse basisschool met gymzaal. Het ontwerp is van DJB Architecten B.V. en het constructeursbureau is Broersma Ingenieurs B.V. We starten halverwege juni met de bouw en verwachten een jaar later op te leveren. Wij zien uit naar een prettige en constructieve samenwerking!

9 februari 2023

Work in progress: transformatorstation Gerbrandyweg

In opdracht van Stedin is FixPlan druk bezig met de ontwikkeling van het transformatorstation Gerbrandyweg, waarbij Transient B.V. de aarding en blikseminstallatie en Verkerk Installatiebedrijf de elektra installatie zal aanbrengen. Een fijne samenwerking met onder andere Cazant Betonbouw, die zijn werkzaamheden (bijna) heeft afgerond, en met Voeg Snel b.v. die nu aan de slag is met de buitenschil van dit project. Bekijk de timelapse op LinkedIn.

16 december 2021

Oplevering Porsche Centrum Rotterdam

Wat een mooi project. FixPlan transformeerde een vervallen jaren-80 gebouw aan de A20 tot de nieuwe spectaculaire vestiging van Porsche Centrum Rotterdam. Ontwikkelaar Frame Vastgoed zag de potentie en gaf ons de opdracht en het vertrouwen om hun visie waar te maken. Dank daarvoor. En natuurlijk wensen wij de nieuwe huurders heel veel succes!

15 november 2021

FixPlan introduceert nieuwe merkidentiteit

De groei, ontwikkeling en managementwisseling die we de aflopen jaren meegemaakt hebben bij FixPlan waren een mooie aanleiding om ons merk weer eens tegen het licht te houden. Met een nieuw fris logo, bijbehorende huisstijl en een spectaculaire merkvideo -allemaal te zien op deze website- zijn wij helemaal klaar voor de toekomst: samen maken we er meer van!

22 oktober 2021

FixPlan behaalt ISO 9001 certificering

Het ISO 9001 certificaat is een erkend bewijs van constante en kwalitatieve dienstverlening. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je als bedrijf een uitgebreid kwaliteits-managementsysteem ingevoerd hebben. Dat hebben wij gedaan waardoor (potentiële) klanten erop kunnen rekenen dat onze diensten en producten voldoen aan hun verwachtingen en eisen.