Selecteer een pagina

Nieuws

 

16 december 2021

Oplevering Porsche Centrum Rotterdam

Wat een mooi project. FixPlan transformeerde een vervallen jaren-80 gebouw aan de A20 tot de nieuwe spectaculaire vestiging van Porsche Centrum Rotterdam. Ontwikkelaar Frame Vastgoed zag de potentie en gaf ons de opdracht en het vertrouwen om hun visie waar te maken. Dank daarvoor. En natuurlijk wensen wij de nieuwe huurders heel veel succes!

15 november 2021

FixPlan introduceert nieuwe merkidentiteit

De groei, ontwikkeling en managementwisseling die we de aflopen jaren meegemaakt hebben bij FixPlan waren een mooie aanleiding om ons merk weer eens tegen het licht te houden. Met een nieuw fris logo, bijbehorende huisstijl en een spectaculaire merkvideo -allemaal te zien op deze website- zijn wij helemaal klaar voor de toekomst: samen maken we er meer van!

22 oktober 2021

FixPlan behaalt ISO 9001 certificering

Het ISO 9001 certificaat is een erkend bewijs van constante en kwalitatieve dienstverlening. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je als bedrijf een uitgebreid kwaliteits-managementsysteem ingevoerd hebben. Dat hebben wij gedaan waardoor (potentiële) klanten erop kunnen rekenen dat onze diensten en producten voldoen aan hun verwachtingen en eisen.