Selecteer een pagina

Bouw

Wij bouwen op uw vertrouwen

(Nieuw)Bouw is een groeiend onderdeel binnen FixPlan. Wij kunnen inmiddels een breed portfolio van gerealiseerde projecten overleggen waarbij we de complete realisatie, of onderdelen van de bouw, voor onze rekening hebben genomen. Ook voor deze projecten geldt dat we van een zorgvuldig bedacht en overlegd plan uitgaan.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe beter je van tevoren de complexiteit -en de daarbij horende kosten- in kaart hebt, hoe efficiënter je tijdens het bouwtraject te werk kunt gaan. Daar profiteren zowel wij als onze opdrachtgevers van. Of het nu gaat om kleinschalige woning- en utilitaire bouw of grotere vastgoedprojecten.

Wij fixen het snel, efficiënt en veilig

 

▪ Eigen materieeldienst

FixPlan heeft een eigen materieeldienst. Dat maakt ons minder afhankelijk van leveranciers waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen.

▪ 24/7 Beveiliging

Wij zorgen er bij ieder project voor dat het object 24/7 beveiligd wordt. Dat kan zijn in de vorm van hekwerken, cameraobservatie en/of surveillance.

▪ Veilige werkomgeving

FixPlan beschikt over een VCA** certificering, de officiële erkenning dat wij als hoofdaannemer zorgdragen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Referenties

Bouw RET-faciliteiten, Rotterdam

FixPlan was verantwoordelijk voor meerdere bouwprojecten van de RET >

Bouw schoolgebouw, Bergschenhoek

FixPlan realiseerde een complete nieuwe 4e verdieping op het gebouw >

Bouw metrostation, Hoek van Holland

FixPlan was met de bouw betrokken bij de realisatie van een nieuwe metrolijn >