Selecteer een pagina

Renovatie

Renovatie is maatwerk, onze kwaliteit is standaard

Renovaties zijn er in alle soorten en maten. Isolatie, vloerafwerking, verlichting, klimaatbeheersing; FixPlan kan het allemaal, of het gebouw nu groot of klein is, leeg staat of in gebruik is. Wat dit laatste betreft zien wij goede communicatie met gebruikers en/of inwoners als een belangrijk onderdeel van ons werk. Daarom selecteren wij onze mensen niet alleen op technische- maar ook op sociale vaardigheden.

Onder renovatie verstaan wij ook zogenaamde afbouwprojecten. Leegstaande kantoorpanden die we klaarmaken voor nieuwe gebruikers door het toevoegen van wanden, plafonds en vloeren met bijbehorende werkzaamheden als het plaatsen van geluidsisolerende materialen boven de wanden,  brandscheidingen tussen de compartimenten en het toevoegen van extra sparingen in de vloer. Indien gewenst coördineren we ook de werkzaamheden van de installateurs.

Wij fixen het snel, efficiënt en veilig

 

▪ Eigen materieeldienst

FixPlan heeft een eigen materieeldienst. Dat maakt ons minder afhankelijk van leveranciers waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen.

▪ 24/7 Beveiliging

Wij zorgen er bij ieder project voor dat het object 24/7 beveiligd wordt. Dat kan zijn in de vorm van hekwerken, cameraobservatie en/of surveillance.

▪ Veilige werkomgeving

FixPlan beschikt over een VCA** certificering, de officiële erkenning dat wij als hoofdaannemer zorgdragen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Referenties

Renovatie van Ramada-hotel, Scheveningen

FixPlan verzorgt het onderhoud, inclusief de spoedreparaties >

Renovatie van expertisecentrum Mariahoeve, Den Haag

FixPlan deed de verbouwing en doet het meerjarig onderhoud >

Renovatie van 3 woonblokken 110-Morgen, Rotterdam

FixPlan deed de afwerking, regelde opvang en doet het onderhoud >