Referentie

Verbouwing Radio TV West

Projectnaam Verbouwing Radio TV West
Opdrachtgever Radio TV West
Locatie Laan van 's-Gravenmade 2 te Den Haag
Expertise Renovatie/Afbouw

In het atrium van het gebouw heeft FixPlan een radiostudio met kantoor, pantry en toilet gemaakt. Op de begane grond is een drietal radiostudio’s gerealiseerd.

Vervolgens is door middel van een staalconstructie een tussenvloer gemaakt, waarop we de kantoorruimte, de pantry, de toiletten en een berging hebben gerealiseerd.

Tijdens onze werkzaamheden gingen de uitzendingen van Radio West gewoon door. Een strakke en heldere communicatie met onze opdrachtgever was dan ook cruciaal voor een prettig verlopen bouwproject.

Directievoering:        Bouwstad Projectmanagement

Projectbegeleiding: Bouwstad Projectmanagement

Terug naar referenties overzicht