Referentie

Verbouwing Gemeentehuis Capelle a/d IJssel

Projectnaam Gemeentehuis Capelle a/d IJssel
Opdrachtgever BBC uit Etten-Leur
Locatie Capelle a/d IJssel
Expertise Renovatie/Afbouw

Na het doorlopen van een Europese niet-openbare aanbesteding is op woensdag 24 augustus de overeenkomst tussen de gemeente Capelle aan den IJssel en FixPlan getekend. Het is de wens van de gemeente om een zogeheten Klant Contact Center (KCC) te realiseren.

Capelle aan den IJssel is een middelgrote gemeente met ruim 66.000 inwoners. Ongeveer 600 medewerkers ondersteunen het gemeentebestuur bij de uitvoering van de gemeentelijke taken. De gemeente streeft naar een goede dienstverlening, een efficiëntere bedrijfsvoering en een hoge mate van duurzaamheid. Deze ambities moeten onder meer tot uiting komen in het gemeentehuis. Om die reden wordt de begane grond verbouwd en zullen het KCC, de raadzaal/vergaderzalen, de trouwzaal en het bedrijfsrestaurant daar komen. Op de eerste etage, de kelder en de overige ruimten wordt de indeling opnieuw gerangschikt, met een nieuwe uitstraling. De huidige entree wordt verplaatst richting het centrumgebied.

Het betreft een werk van circa 1.378m² bvo. Eind februari 2018 is de verwachte oplevering.

De bouwdirectie wordt gevoerd door BBC uit Etten-Leur.

Het ontwerp is afkomstig van OTH architecten uit Amsterdam.

Onze partner voor de E-installatie is Amnis uit Zoetermeer en de W-installatie wordt verzorgd door Mampaey uit Dordrecht.

Terug naar referenties overzicht