Referentie

Nieuwbouw Clubhuis vv HVC’10

Projectnaam nieuw clubhuis vv HVC '10
Opdrachtgever HVC'10
Locatie Rondgang 10, Hoek van Holland
Expertise Nieuwbouw

De Stichting Sportclub Hoek van Holland heeft in 2012 het initiatief genomen voor de nieuwbouw van een clubaccommodatie ten behoeve van voetbalvereniging HVC’10 te Hoek van Holland. De nieuwe accommodatie diende ter vervanging van de een bestaand clubhuis en losse opstallen, zijnde:

Een kantine met daaronder de kleedruimten en losse containers voor opslag van materialen. Na de sloop van de huidige accommodatie is vervolgens het terras en plein gerealiseerd. De nieuw te bouwen clubaccommodatie omvatte circa 1.300 m² bvo. De accommodatie is gerealiseerd op de plaats van de huidige speeltuin en materiaalopslag van het bestaande sportcomplex aan de Rondgang te Hoek van Holland.

Het dak van het complex is bekleed met mos/sedum.

Een hardhouten vlonder vormt het terras.

Architect: LG architecten

 

Terug naar referenties overzicht