Renovatie/Afbouw

Vastgoed gereed maken voor de toekomst

Gebouwen en/of woningen comfortabeler maken door ze opnieuw te isoleren. Renovaties zijn er in alle soorten en maten. FixPlan voert ze allen uit, of het gebouw nu leeg staat of in gebruik is.  Wij realiseren de toiletten, plafonds met verlichting,  klimaatbeheersing, wanden en vloerafwerking. Kortom, alles waar behoefte aan is, maar wat er nog niet is.

We maken voor u de tekeningen, zorgen voor alle benodigde materialen en kunnen het complete vergunningstraject regelen.

Als het gebouw nog in gebruik is, dan is een goede communicatie essentieel, zodat alle betrokkenen goed op de hoogte zijn van te geplande werkzaamheden. Onze mensen zijn daarom niet alleen op technische, maar ook sociale vaardigheden geselecteerd. Want het gaat uiteindelijk niet om het gebouw, maar om de gebruikers.

Een renovatie is altijd maatwerk, maar onze werkwijze is standaard goed geregeld.

We denken mee over mogelijke overlast en komen ook graag met oplossingen; stofschotten, bronafzuiging op ons materieel en tijdelijke sanitaire voorzieningen zijn daarvan voorbeelden.

FixPlan is ook actief in afbouwprojecten

Leegstaande kantoorpanden inrichten voor de nieuwe gebruikers door het toevoegen van wanden, plafonds en vloeren. U kunt dan denken aan geluidsisolerende maatregelen boven de wanden en brandscheidingen tussen de compartimenten. Soms dienen er ook extra sparingen (trappen) in de vloer te worden aangebracht.

Desgewenst coördineren we daarbij ook de werkzaamheden van de installateurs.