Vacature bedrijfsleider projecten

07 okt 2020

FixPlan is op zoek naar een bedrijfsleider projecten. Kom jij ons team versterken? Zie onderstaande link voor alle informatie.

www.duxnova.nl/vacature/bedrijfsleider-projecten-378

ORGANISATIE

Onze opdrachtgever, FixPlan bouw & onderhoud te Rotterdam, is in 2004 ontstaan bij een publiek-private samenwerking tussen het onderhoudsbedrijf van een Rotterdamse woningcorporatie en een bouwbedrijf. Al snel volgde een verzelfstandiging van de nieuwe organisatie en is men voor meerdere corporaties gaan werken, waarna zorginstellingen en VvE’s volgden. FixPlan werkt inmiddels ook voor veel onderwijsinstellingen, diverse overheidsinstanties en commerciële partijen (zowel woningbouw als commercieel vastgoed).

FixPlan draait, met ongeveer 50 mensen, een omzet van 15 miljoen euro. Ambitie is om naar een constant niveau van 25 miljoen te groeien waarvan 1/3 behaald wordt uit onderhoud en 2/3 uit bouwprojecten. Algehele leiding van het bedrijf is in handen van Dennis Noppen wiens vader het bedrijf oprichtte. Dennis is tevens verantwoordelijk  voor de acquisitie en laat zich voor de dagelijkse gang van zaken ondersteunen door twee bedrijfsleiders (één verantwoordelijk voor onderhoud en één voor projecten).

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Bedrijfsleider projecten breng je structuur en geef je leiding aan projectleiding, inkoop, werkvoorbereiding, uitvoering en nazorg. Je bent MT-lid en in die hoedanigheid eindverantwoordelijk voor de efficiënte voorbereiding en realisatie van projecten; zodanig dat er een bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van de gestelde jaardoelstellingen en aan de continuïteit van de onderneming. Je stelt zeker dat de projecten worden gerealiseerd binnen de kwaliteitseisen van de overeenkomst, alsmede binnen de wettelijke kaders en de overeengekomen begrote kosten, de geplande tijd en de afgesproken kwaliteitsnormen. Ook controleer je of het wensen- en eisenpakket van de opdrachtgever is gewaarborgd. Je bewaakt de voortgang van de projecten (zowel technisch als financieel) en neemt tijdig correctieve maatregelen, wanneer er sprake is van een afwijking. Daarnaast houd je jezelf, in het kader van de maatschappelijke verantwoording, bezig met het borgen van veiligheid en kwaliteit, alsmede het initiëren en voeren van klantevaluaties in overleg met de directie. Je zorgt voor een effectieve opvolging van de aangegeven verbeterpunten. Je bewaakt dat garantieklachten en nazorgpunten binnen de gestelde periode worden afgehandeld. Je geeft invulling aan het verzuim- en re-integratiebeleid en bewaakt deze effectief. “Last but nog least” ben je gericht bezig met het creëren van een ontwikkelingsgericht personeelsbeleid en draag je bij aan het verder ontwikkelen, toepassen en uitwisselen van kennismanagement binnen de vestiging.

PROFIEL

We zijn voor deze uitdagende rol op zoek naar een kandidaat op HBO werk- en denkniveau. Een communicatieve professional met leidinggevende ervaring in projectmanagement. Je hebt het vermogen en de durf om op een duidelijke en kritische wijze, mensgericht leiding te geven aan jouw team. Je ben oplossingsgericht en beschikt over uitstekende probleem-analytische vaardigheden. Tegenslag zie je als een uitdaging waardoor je sterk in je schoenen staat! Je weet de rust te bewaren in de meest hectische toestanden en houdt overzicht. Je bent accuraat, overtuigend, flexibel, proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Niet alleen jouw leidinggevende skills zijn overtuigend, je weet het team ook te motiveren en de sfeer te bewaken. Ambitieus om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van FixPlan! Salaris ligt tussen de 70 en 80kpj afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Vragen over deze vacature?

 

Terug naar nieuwsoverzicht