Corona update FixPlan

30 mrt 2020

Bij FixPlan staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties op de eerste plaats. Naar aanleiding hiervan en ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Covid-19 virus willen wij u informeren over de door ons getroffen maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen en toch de service te verlenen die u van ons gewend bent.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij blijven thuis met neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts en vermijden in dat geval sociale contacten. Wij staan in nauw contact met Bouwend Nederland voor updates over het Covid-19 virus in de bouwbranche. Voor ons kantoor en de locaties waar wij aan het werk zijn hebben wij de nodige hygiëne maatregelen getroffen en hebben onze werknemers geïnstrueerd.

Afspraken welke project gerelateerd en op locatie zijn, zullen doorgang vinden, indien er al door alle deelnemers voldoende voorzorgmaatregelen zijn genomen op basis van de RIVM instructies.

Afspraken met leveranciers en project gerelateerde vergaderingen op kantoor zullen zoveel mogelijk via de bekende digitale mogelijkheden plaatsvinden.

Wij staan voor het beperken van de negatieve gevolgen voor de volksgezondheid en om de voortgang voor u en onze werkzaamheden te kunnen continueren.

In deze onzekere periode hopen wij met u, dat het virus snel is ingedamd zodat het dagelijks leven voor iedereen weer op de gebruikelijke wijze kan worden opgepakt.

Tot slot wensen wij iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe in deze bijzondere tijd.

A. Noppen

Terug naar nieuwsoverzicht