Oplevering Orionstraat

05 aug 2019

In de wijk 110 Morgen in Rotterdam ligt het complex Orionstraat, bestaande uit 3 woonblokken van elk 16 woningen. Elk woonblok heeft vier bouwlagen. De blokken hebben per 8 woningen een portiekontsluiting. Het gebouw stamt uit 1954 en is in eigendom van Bouwvereniging Onze Woning.

De woningen hebben aan de binnenzijde een nieuwe afwerking gekregen. Vrijwel alle wanden en de plafonds zijn voorzien van  nieuwe gipsplaten, inclusief badkamer en toilet.

Tijdens de verbouwing zijn de bewoners ondergebracht in een zogenoemde “logeerwoning”. Ook deze verhuizing is door FixPlan gecoördineerd evenals het schoonmaken van de logeerwoning voor de volgende tijdelijke bewoners.

De werkzaamheden zijn gestart op 4 februari en exact conform planning deze week opgeleverd!

 

Terug naar nieuwsoverzicht