Opening

26 apr 2019

Op donderdag 18 april werd het kantoorgebouw BUS aan de Kleiweg feestelijk geopend door Maurice Unck, algemeen/statutair directeur (CEO) van de RET.  In het kantoor komen de chauffeurs hun planning ophalen, kunnen ze gebruik maken van sanitaire voorzieningen of  voor, tussen en na de diensten even genieten van een kop koffie of een boterham.

Het kantoor is voorzien van een warmtepompinstallatie en zonnepanelen.

Onze dank gaat uit naar Manon Kuijten van RET, Ben van der Vlis van Van der Vlis Bouwconsult  voor de projectleiding en Philip Leeuwesteijn van HollandBouwAdvies voor de bouwbegeleiding.

Ingenieursbureau IMd was verantwoordelijk voor het constructief ontwerp, Techniplan voor het installatietechnisch ontwerp. Marc Verheijen van de gemeente Rotterdam afdeling Stadsontwikkeling was de verantwoordelijk architect.

Terug naar nieuwsoverzicht