Frame vastgoed en FixPlan tekenen bouwteamovereenkomst

07 dec 2018

Op woensdag 5 december hebben Frame Vastgoed en FixPlan de bouwteamovereenkomst getekend voor de verbouwing van het pand aan de Schuttevaerweg 116 te Rotterdam. Het gebouw heeft een prominente plek langs de A20 en werd voorheen in gebruik genomen door Van Dijk & dochters. Het gebouw moet grondig worden verbouwd om daarna dienst te gaan doen als showroom voor Porsche, Lamborghini, Bentley en Audi Sport.

Het pand bestaat uit 5 bouwlagen; een kelder, begane grond met daarop drie verdiepingen. Het gebouw is van 1977-1978. De verbouwing bestaat onder meer uit het maken van sparingen, het creëren van vides, het maken van trappen en het plaatsen van liften. Ook moet een nieuw dak worden aangebracht en worden de gevels en vloeren vernieuwd.

De doelstelling is om in januari de aannemersovereenkomst te tekenen en het vernieuwde pand per 1 oktober 2019 op te leveren.

Terug naar nieuwsoverzicht