Renovatie woning Rochussenstraat 25c Rotterdam

30 nov 2018

In opdracht van Impact Vastgoed, voor haar opdrachtgever Maasstaete Rotterdam BV is FixPlan gestart met het renoveren van een jaren ’30 woning. De woning bevindt zich  op de tweede verdieping van een appartementenblok. De doelstelling is om de woning hoogwaardig te renoveren. Dat betekent dat er vanaf casco-niveau opnieuw wordt opgebouwd.

De installaties worden losgekoppeld van de rest van het appartementenblok, de leidingen (E en W) worden vernieuwd, de woning wordt volledig voorzien van HR++ glas en alle kamers krijgen nieuwe radiatoren. Er wordt door ons een nieuwe badkamer, toilet en keuken geplaatst en opnieuw getegeld.

Ook de entree, de hal en al het deurbeslag wordt vervangen.

Eind week 9 in 2019 wordt de woning opgeleverd.

Terug naar nieuwsoverzicht