SBB Erkend Leerbedrijf

02 nov 2018

FixPlan is vanaf 1 november 2018 officieel erkend leerbedrijf bij stichting SBB.

Een belangrijk onderdeel van mbo-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogeheten beroepspraktijkvorming (bpv). Studenten doen dat bij een erkend leerbedrijf. Ze doen er werkervaring op en leren de fijne kneepjes van het vak. Als erkend leerbedrijf voldoet FixPlan aan de volgende voorwaarden:

  1. FixPlan biedt de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. FixPlan stelt een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. We maken tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren.
  3. FixPlan is bereid om samen te werken met de school en SBB en verstrekt daartoe de benodigde informatie.
  4. FixPlan gaat akkoord met vermelding van uw bedrijfsgegevens op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een leerplaats (stage of leerbaan) zoeken in het mbo.
Terug naar nieuwsoverzicht