Tamarschool (Fluitenbergstraat Den Haag) feestelijk geopend

21 sep 2018

Op woensdag 19 september werd de Evangelisch Christelijke Tamarschool aan de Fluitenbergstraat in Den Haag feestelijk geopend. De maanden eraan voorafgaand werd de zijvleugel gestript en opnieuw opgebouwd. Ook werd een noodtrappenhuis aangebracht. Dit deel wordt met name gebruikt door Tamarinde, de Peuterschool die verbonden is met de Tamarschool.

De verbouwing was hard nodig. In 2009 begon de school nog met 12 leerlingen, inmiddels lopen er meer dan 200 kinderen door de school. Het project werd begeleid en aanbesteed door de gemeente Den Haag.

Directeur Jan Boer nodigde het stoerste meisje uit groep 8 uit om de laatste muur te slechten (baksteenbehang), waarna de gehele school en belangstellende ouders de ene vleugel ingingen om na een wandeling door de hele school via de andere vleugel weer terug te keren op het schoolplein. Speciale dankwoorden gingen nog uit naar het bestuur van de Stichting, Ralph Dingemans van de gemeente Den Haag en onze uitvoerder André Wijsbroek.

Terug naar nieuwsoverzicht