Eerste lustrum internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse groot succes

02 jul 2018

Van vrijdag 28 juni – 1 juli reden tientallen jongens en meisjes

Afgelopen weekeinde, van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli, werd de 5de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse georganiseerd. Het evenement wordt georganiseerd door de Rijswijkse Wielrenvereniging De Spartaan en werd op verschillende parcoursen gereden.

Op vrijdag 29 juni was de proloog (cat 3 en hoger), de ploegentijdrit (nieuwelingen-jongens) en een puntenkoers (cat 5,6,7, nieuwelingen-jongen en nieuwelingen-meisjes) op het parcours van RWV De Spartaan en op de Verrijn Stuartlaan te Rijswijk. Zaterdag werd een criterium gereden op het clubparcours van RWV De Spartaan aan de Lange Kleiweg en een lange tijdrit over de Lange Kleiweg met start en finish op het Kessler Park.  Tot slot was er op zondag 2 juli een omloop van 6400 meter met de finish van iedere wedstrijd op het parcours.

Mede dankzij het mooie weer was het weer een groot succes. FixPlan werd, samen met Bouwstad projectmanagement in het zonnetje gezet als sponsoren van het eerste uur. Bouwstad sponsort de roze trui voor de meisjes, FixPlan de gele voor de jongens.

Terug naar nieuwsoverzicht