Fabrieksbezoek Grohe + BVB Dortmund

01 jun 2018

Onder begeleiding van de Technische Unie en samen met Barth Installatietechniek hebben we vrijdag 25 mei een bezoek gebracht aan de Grohe-fabriek in Hemer, Duitsland. We raakten onder de indruk van de wijze waarop Grohe haar kwaliteit waarborgt. Na een presentatie over LixiL, het conglomeraat waar Grohe deel van uitmaakt en waardoor zij een complete badkamer kunnen aanbieden, kregen we een productpresentatie.

Aan het eind van de middag hebben we nog een bezoek gebracht aan het Iduna West Park Stadion, onder de echte fans van BVB Dortmund beter bekend als het Westfalenstadion. Dit is het grootste stadion van Duitsland qua toeschouwerscapaciteit, onder meer door een immense sta-tribune die al ruimte biedt aan 25.000  fans.

Op de foto staat de gehele groep in de persruimte van het stadion.

Terug naar nieuwsoverzicht