Gezocht: Project-administrateur

06 apr 2018

Als projectadministrateur ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de volledige en correcte administratie van meerdere projecten. Je stuurt de financiële voortgang van projecten en analyseert en signaleert op tijd afwijkingen t.o.v. de budgetbegrotingen. Pro-actief stel je informatie beschikbaar, zodat betrokkenen op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van actie. Ook ondersteun je bij periodieke rapportages en denk je mee bij het verbeteren van de financieel administratieve organisatie. Je werkt nauw samen met de projectleider en de uitvoerder en bent als het ware het financieel geweten van het projectteam.

Welkom in het team 
Je komt te werken op ons kantoor in Rotterdam aan de Boezembocht. Hier werken we aan uitdagende projecten, zowel in de woningbouw als ook in de utiliteitsbouw. Je werkt nauw samen met je collega’s van administratie. Dit team bestaat uit 4 collega’s. Daarnaast werk je veel samen met de projectteams en rapporteer je aan de adjunct directeur.

Wat breng je mee? 
Je hebt een enthousiaste en klantgerichte houding en werkt gestructureerd en overzichtelijk. Verder ben je een teamplayer maar je kan af en toe ook afstand nemen van het team door kritisch te kijken naar verbeteringen die het team kan maken. Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines.

  • Ervaring met projectadministratie, bij voorkeur binnen een projectenorganisatie (bijv. bij een bouwbedrijf of grote installateur).
  • Opleiding op minimaal MBO-niveau

Geïnteresseerd? Stuur je reactie naar Martijn Reedijk: mre@fixplan.eu

Terug naar nieuwsoverzicht