FixPlan sponsor van Het BeterBoek van Vlietland/St Franciscus

20 dec 2017

FixPlan neemt deel aan het maatschappelijk zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis te Schiedam en Rotterdam. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in deze ziekenhuizen gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek 2-6 jaar en 6-12 jaar

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau heeft dit jaar voor het Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis de volgende uitgaven verzorgd:

Het BeterBoek “over mijn ziekenhuisopname” voor kinderen van 6-12 en en een exemplaar voor kinderen van 6-12 met een kleurvariant hiervan.

 

Terug naar nieuwsoverzicht