VGO-keur

27 mrt 2017

FixPlan is op 23 maart geslaagd voor de audit van het VGO-keur. Met een hoge score werd voldaan aan de gestelde eisen.

Stichting Vastgoedonderhoud stelt vast dat onderhouds- en renovatiebedrijven voorzien van het VGO-keur goed scoren op diverse toetsingscriteria. VGO-keur staat voor resultaatgericht samenwerken door financieel gezonde ondernemingen. dat geeft een garantie op het eindresultaat, niet alleen op de inspanning. En daarmee meer zekerheid voor onze klanten.

Een onafhankelijke auditor – KIWA – toets. VGO-keur is streng, maar daardoor heeft het keur ook waarde!

Samenwerken met een bedrijf dat het VGO-keur heeft, betekent samenwerken met onderhouds- en renovatieadviseurs. Adviseurs die inzicht hebben in duurzame oplossingen, in procesmanagement, in kosten-vs-kwaliteit verhoudingen, in investeringen en in technisch onderhoud. Adviseurs die bovendien verantwoordelijkheid nemen voor de uitvoering en deze grotendeels zelf uitvoeren.

Wij zijn trots op het behaalde certificaat en zien er naar uit om samen met onze klanten volgens de methodiek van het VGO-keur projecten op te gaan pakken.

Terug naar nieuwsoverzicht