Loopstraat Weenaflat opgeleverd

Afgelopen week is de loopstraat van de Weenaflat opgeleverd. De samenwerking met FixPlan is de VvE zo goed bevallen, dat ze FixPlan gevraagd heeft om ook het Dagelijks Onderhoud voortaan voor haar rekening te nemen. Samen met de bewoners, beheerder J&M en het Rotterdamse architectenbureau Groosman wordt de loopstraat (of lichtstraat zoals hij ook wel wordt genoemd) op 14 december feestelijk geopend.

FixPlan krijgt het vertrouwen van Mooiland

Op donderdag 23 november jongstleden hebben FixPlan en Woningcorporatie Mooiland hun samenwerking bekrachtigd met een overeenkomst "Resultaat Gericht Samenwerken Dagelijks Onderhoud". De overeenkomst heeft betrekking op het mutatie- en reparatieonderhoud in de regio's Rotterdam-Rijnmond en Haaglanden. Met het ondertekenen van de overeenkomst voor onbepaalde tijd spreekt Mooiland het vertrouwen in FixPlan uit. In het midden op de foto ondertekent Ad de Groot, bedrijfsleider Dagelijks Onderhoud bij FixPlan, het contract.

 

Wijnproeverij 2017

16 november was het weer zover: de traditionele wijnproeverij van FixPlan!

Ruim 40 relaties hieven met ons het glas. Er konden 3 witte en 3 rode wijnen worden geproefd; het moest immers geen bacchanaal worden. En dat werd het ook niet, maar gezellig was het wel!

Bloklandschool; de vloeren zijn gestort

Biomassacentrales in Vlaardingen

Boonstoppel Engineering en haar zusterbedrijf Global-E-Systems hebben voor woningcorporatie Waterweg Wonen uit Vlaardingen een tweetal biomassacentrales ontworpen. Bij de galerijflats aan de Koninginnelaan en de Zwaluwelaan worden momenteel de huidige collectieve ketels vervangen door een biomassacentrale. Het is voor Waterweg Wonen één van de manieren om duurzamer te opereren.

Voor de bouwkundige aanpassingen is FixPlan ingeschakeld. Heuvelen Bouwkundig Projectmanagement begeleidt het geheel.